hu
en hu

Rólunk

A Valor Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. a Cashline Csoport tagja

Valor Capital

Rólunk

A társaság vállalatvezetése és alkalmazottai jól képzett tőkepiaci szakértők, akik hosszú hazai, regionális valamint nemzetközi piaci tapasztalattal rendelkeznek számos iparág területén. A Valor Capital elsősorban olyan IT, zöld-energia és média/szórakoztatóipari projekteket keres, amelyek már rendelkeznek bevétellel vagy jelentős ügyfélbázissal. A Valor Capital leginkább innovatív és kezdeti stádiumú befektetéseket tervez megvalósítani, de emellett van lehetőség hagyományos projektek finanszírozására is. A Valor Capital Zrt. a kockázati tőkealap-kezelésre a Magyar Nemzeti Banktól tevékenységi engedéllyel rendelkezik, melynek száma No. H-EN-III/139/2014.

Csapatunk

Dr. Szűcs Gergely

az igazgatóság tagja

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügyi befektetés-elemző szakán szerezte diplomáját 2003-ban, majd környezeti menedzsment szakirányon doktori fokozatát 2015-ben. Fő kutatási témái a környezeti innovációk és a szabadalmak, mely területeken meghívott egyetemi oktatóként is közreműködik.

2003-2007 között az MFB Csoport, 2007-óta a Cashline Csoport alkalmazottja. 2012-óta a Cashline kockázati tőkebefektetésekért felelős vezetője és a Valor Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgatója.

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik startup, private equity, és fenntartható befektetések, valamint vállalatok stratégiai és pénzügyi menedzsmentje területén. Számos magyar és külföldi vállalkozás ügyvezetője, menedzsment tagja.

Major Csaba

az igazgatóság tagja

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen szerzett okleveles közgazdász diplomát, pénzügyi befektetés-elemző és kockázatkezelő főszakirányon 2003-ban.

2003-2005 között a KPMG Corporate Finance részlegén cégértékeléssel és vállalati tanácsadással foglalkozott.

2005-óta a Cashline Csoport portfoliómenedzsere, feladata tőkebefektetési célpontok keresése, projektek elemzése, cégértékelés, a teljes tőkebefektetési folyamat lebonyolítása, a befektetéstől az értékesítéssel bezárólag.

2013-2020 között a Pannergy Nyrt. igazgatósági tagja, mely Kelet-Közép Európa vezető geotermikus szolgáltató Társasága. Részt vett 8,5 MW kapacitású KÁT rendszerbe termelő naperőmű projekt megfejlesztésében és értékesítésében, továbbá 75 MW kapacitású METÁR rendszerbe termelő projekt fejlesztésén dolgozik jelenleg is. A fentiek mellett számos további magyar kis és közepes méretű vállalkozás ügyvezetője, menedzsment tagja.

Barkóczi Balázs, CFA

az igazgatóság tagja

A Budapesti Corvinus Egyetemen befektetés-elemző szakirányon szerezte MSC diplomáját 2012-ben.

2009-ben sajátszámlás derivatíva kereskedőként határidős államkötvényekkel kereskedett az Eurex és LIFFE tőzsdéken.

2011-től a Ramasoft Zrt-nél tőzsdei árjegyző szoftver fejlesztését koordinálta, különböző pénzügyi termékek árazásának modellezését, implementálását, továbbá árjegyzési és logikai modellek tervezését, kivitelezését, illetve a szoftver tesztelését végezte.

2012-ben a BÉT által meghirdetett Kochmeister-díj döntős versenyzője. 2015-ben sikeresen teljesítette a CFA vizsgát.

Koleszár Balázs

az Igazgatóság tagja

A Budapesti Corvinus Egyetem angol nyelvű gazdálkodási szakán szerezte diplomáját 2007-ben.

2007-2009 között az Otto Bock HealthCare-nél az ortopédtechnikai iparág globális szereplőjénél, bio-elektromos felkar protézisek tesztelésével, bemutatásával foglalkozott. Saját fejlesztésű sport protézisével számos sorstársán segített, amiért 2011-ben az Év civil Hőse díjat nyerte el. Az eszköz használati mintaoltalom alatt áll.

Vancouverben, a 2010-es téli paralimpiai játékokon képviselte országunkat alpesi síben.

2009-2013 között az UB Merchants csoportnál foglalkozott logisztikai feladatkörök ellátásával és piacelemzések készítésével.

2013-óta a Cashline csoport befektetési elemzője, ahol 2014-től a Valor Capital Zrt. alkalmazottja, majd 2019.04.01-től portfolióigazgató, kisebb megszakítással az igazgatósági tagja.

Szarvas Dóra

portfóliómenedzser

A Kereskedelmi és Vendéglátó Ipari Főiskola kereskedelmi szakán (mai Gazdasági Főiskola) szerzett közgazdász végzettséget, melyet egy felsőfokú külkereskedelmi képzés követett. 1996-ban az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében másoddiplomás jogi szakokleveles közgazdász végzettséget, 1999-ben könyvvizsgálói képesítést szerzett. Adószakértői végzettséggel 2001. óta rendelkezik.

Pályafutása során a számvitel, adó, könyvvizsgálat számos speciális területén dolgozott, mint pl. termelés, non-profit vállalkozás, utazásszervezés, mezőgazdaság és tőkepiac.

Tőkepiaci gyakorlattal 2005-óta rendelkezik. Feladatához tartozik a cégcsoporthoz tartozó cégek könyvelésének szakmai irányítása, ellenőrzése, adó és könyvviteli tanácsadás és a cégcsoport akvizíciós tevékenységéhez kapcsolódóan társaságok adó és számviteli átvilágítása.

Leszkovszki Endre

befektetési elemző

2019-ben a Budapesti Corvinus egyetemen szerzett pénzügy MSC diplomát vállalati pénzügy szakirányon.

Gyakorlatát a vállalati kockázatkezelés területén szerezte 2016 és 2018 között, ezen kívül tanulmányai mellett mélyebben foglalkozott a kockázati tőkefinanszírozás folyamataival. Egyetemi évei alatt társaival számos országos szintű menedzsment versenyen is részt vett és ért el dobogós eredményeket.

2019 óta a Cashline csoport befektetési elemzője, feladatai közé tartozik a tőkebefektetési célpontok keresése, projektek elemzése, cégértékelés, valamint a portfóliócégek rendszeres nyomon követése, melyekben rendszeresen tölt be vezető tisztségviselő szerepet is.

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

Valor Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

Cím: 1051 Budapest Széchenyi István tér 7-8.
Email:
Tel: 1/5059400
Fax: 1/5059410