szoveg szoveg szoveg szoveg
 • A newsonia.com egy 24 órás nemzetközi, mozgókép alapú hírügynökség, amely a világ legérdekesebb híreiből válogat. Lehetőség van nyers hírek, vagy szerkesztett riportok megvásárlására. Ezen túl, a Newsonia egy online piactér, amelyen keresztül a feltöltött képek, videók értékesítésre kerülhetnek. A Newsonia a fentieken túlmenően még egy online TV csatornával is rendelkezik, amely a weblapon lévő hírekre és riportokra épül.
 • A Robot Informatika Zrt. profilja egyedi szoftverek programozása, különös tekintettel a mobil alkalmazások fejlesztésére.
 • Miskolcon az avasi lakótelep távhő szolgáltatás jelentős részét geotermikus, megújuló energiából biztosítják. A geotermikus rendszer hosszú távú fenntarthatósága szempontjából a felhasznált, alacsonyabb hőmérsékletű víz visszajuttatásáért felelős úgynevezett visszasajtoló kutak létfontosságúak. A Well Research Kft. egy visszasajtoló kút üzemeltetését hivatott elvégezni. Kiemelten fontos a visszasajtoló kutak fenntartható, gazdaságos, hatékony üzemeltetése, ezért a Well Research Kft. kutatási tevékenységet végez a legoptimálisabb üzemeltetési módszertan meghatározása érdekében.
 • A Játékkészítő című zenés akciómesének aposztrofált produkciót nagy sikerrel mutatták be Budapesten 2014 és 2015 decemberében. Az előadásokat összesen több mint 100.000 néző látta. A World Expression Entertainment Zrt. célja a produkció, az unikális pop-show-musical hazai és külföldi bemutatása és terjesztése, illetve hasonló nagy volumenű produkciók megvalósítása a szórakoztató ipar különböző területein.
 • Az FFR Optimum Geotermia Kft. egy standardizált hő-energetikai felsőszintű folyamatirányítási rendszer fejlesztésével foglalkozó társaság. Célja egy olyan átfogó felsőszintű energetikai irányító rendszer létrehozása, szoftveres implementációja valamint felhasználása, amely segítségével lehetővé válik a különböző energiaforrások felhasználásának (napenergia, biomassza, gáz, geotermia stb.) környezetbarát és költséghatékony összehangolása, valamint optimalizálása.
 • Miskolcon 2013-óta a távhőszolgáltatás részben a Föld hőjének hasznosításával történik. A kitermelt ~90°C-os geotermikus folyadék hőenergiája jelenleg, többek között, az avasi lakótelep fűtésére kerül felhasználásra. A fűtési célú felhasználást követően az ~55 - 60°C-os geotermikus vizet a földkéregbe sajtolják vissza. A Geo-Wendung segítségével a visszasajtolás előtt a jelenleg nem hasznosított hőenergiából környezetbarát módon további energia nyerhető ki és használható fel ipari és mezőgazdasági célokra Mályi és Kistokaj térségében. A Geo-Wendung az ehhez szükséges infrastruktúra (csővezetékek, szivattyúk, hőcserélők stb.) kiépítésén túl a jelenlegi hulladékhő minél nagyobb részének felhasználását kívánja biztosítani a keresleti oldal megszervezése és folyamatos optimalizálása révén.
 • Az Urban Coffee Company egy konténeres kialakítású kávézólánc. A kávézólánc, mely kávé ritkaságokat, saját blendeket, ezekből készült prémium és ízletes kávékat, péksüteményeket, kekszeket, szendvicseket, minőségi teákat, valamint egyedi különleges gourmet waffel szeletkéket, divatos bubble teákat kínál vendégei számára kiemelkedően magas minőségben, elfogadható áron és szezonálisan megújuló választék biztosításával. A termékportfólió kialakításánál a cél a magas minőség és a természetes alapanyagok felhasználása. Az Urban Coffee Company Express pedig sztenderdebb minőségű, de ízletes kávékat, előregyártott grillezni való szendvicseket, félkész pékárukat, teákat, multinacionális brandek üdítőit kínálja alacsony áron és állandó választék biztosításával a gyors kiszolgálást és a kényelmes elvitelt szemelőtt tartva.
 

 • A Mobilengine egyike a vezető vállalati munkafolyamat menedzsment szoftvereknek. A szoftver az irodán kívül dolgozó alkalmazottak feladatait támogatja, kiváltja a papír alapú dokumentumokat, így javítja a munkafolyamat hatékonyságát és transzparenciáját. A szoftver alkalmas például logisztikai, karbantartási, egészségügyi vagy kivitelezéssel foglalkozó vállalatok tevékenységét modellezésére.
 • A Fiedler Capital Hungary Zrt. egy inkubátor, mely testreszabott, 12-18 hónapos átfutású, tematizált üzletfejlesztési program keretében vállalja az általa kiválasztott induló vállalkozások (startupok) piacképessé, illetve tőkebefogadásra képessé tételét.
 • A Pannon Drill Kft. célja Magyarországon, a Kárpát-medencében, valamint a közel – keleti régióban kőolaj, földgáz, palaolaj, palagáz, illetve geotermikus kutak fúrása. A projektek kivitelezéséhez a társaság rendelkezik egy modern, önjáró fúrógéppel, valamint komoly szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal.
 • A „The Fantasy Football” projekt a Statzup Kft. gondozásában készült, európai futballra alapozott internetes fantasy sport játék. A játék valós sportolók valós teljesítményeinek statisztikáira épül. A felhasználó virtuális klubelnökként a csapat pénzével gazdálkodik, játékosokat igazol, edzőként összeállítja a keretet, kidolgozza a felállást vagy éppen játékost cserél. A játék célja a virtuális bajnokságok legrangosabb helyeinek megszerzése.
 • Az MT-Immo Kft. célja a felhalmozott dohánykereskedelmi és ingatlanpiaci tapasztalatok segítségével trafikkoncesszióval rendelkező magánszemélyek és társaságok számára trafik üzemeltetésére alkalmas helyek és felépítmények bérbeadása. A társaság ezt már megkötött bérleti szerződések megvásárlása, újak megkötése és további kiskereskedelmi láncokkal történő szerződések létesítése révén kívánja elérni, így konszolidálva a piacot.
 • A FullCard Zrt. a hasonló nevű mobilalkalmazás kifejlesztésére, különféle operációs rendszerekre történő adaptációjára, valamint az alkalmazás háttérrendszereként szolgáló valóságos és virtuális infrastruktúra üzemeltetésére jött létre. Az applikáció segítségével rögzíthetőek az egyes kedvezmény- és törzsvásárlói kártyák, azokkal műveletek végezhetők, a kereskedők aktuális ajánlatai, kedvezmény-kuponjai, valamint nyitvatartási és egyéb vásárlási információk célzottan juttathatók el a vásárlóközönséghez. A kereskedők az alkalmazás használata révén igen pontos vásárlás-statisztikai adatokhoz juthatnak.
 • Több éves kutatómunkával különféle összetételű ötvözetekből egy különleges tulajdonságokkal rendelkező új típusú, szuperkönnyű és újrahasznosítható alumíniumhab anyag került kifejlesztésre, ez az ALUHAB. A kifejlesztett technológia rendkívül stabil fémhabokat eredményez, ennek köszönhetően könnyedén formákba önthetők, újraolvaszthatók, valamint újrahasznosíthatók. Az Aluinvent Zrt. célja környezetbarát és energia-hatékony gyártási technológiával új, alumínium alapú anyagot biztosítani az építőipar, a gépipar és a járműipar szegmenseinek számára az egész világon. Az Aluinvent nyerte a Nemzetgazdasági Minisztérium 2015. évi Ipari Innovációs Díját.
 • A SMART INNOVATIONS Kft. célja olyan innovatív okoshálózati megoldás kifejlesztése, amely nem csak méri és továbbítja a víz, gáz, elektromos energia, hőmennyiség fogyasztásokat, de feldolgozza az adatokat, képes kezelni a víz-, gáz- és villamosenergia rendszer összes szereplőjét így optimalizálva a felhasználást.